Zdravý recept

Pomeranče z marcipánu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 25007

Ingredience

6 ks Hřebíček
125 g Marcipánová hmota surová
0,5 kávová lžička Potravinářská barva

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 87 kcal
Kilojoule 362kJ
4% Sacharidy 16 g
3% Tuky 2 g
0% Sodík 1 mg
3% Bílkoviny 2 g

Pomeranče z marcipánu postup přípravy receptu:

1

Marcipán promícháme s oranžovou potravinářskou barvou. Vždy asi 25g vyválíme do kuličky a oválíme na struhadle s malými hvězdicovitými otvory - vznikne tak struktura pomerančové kůry.

2

Do každého pomeranče zapíchneme hřebíček a příborovým nožem vymáčkneme zářezy jako u stopky skutečného pomeranče.

3

Podáváme v papírových košíčcích.

Poznámka

Podobně můžeme připravit i jiné marcipánové ovoce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept