Recept

Pečený rejnok s ementálem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25029

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Hřebíček
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
800 g Rejnok křídlo
150 g Sýr Ementál (Primátor)
5 g Sůl
5 g Tymián čerstvý
250 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 804kJ
1% Sacharidy 5 g
23% Tuky 17 g
33% Sodík 669 mg
91% Bílkoviny 51 g

Pečený rejnok s ementálem postup přípravy receptu:

1

Do hluboké pánve vložíme rybu, víno, máslo, sekaný česnek, tymián, bobkový list, hřebíček, sůl, pepř a mouku. Přivedeme k varu a při mírné teplotě povaříme 5 minut.

2

Rybu vyjmeme a vložíme do vymazaného pekáčku. Vývar přecedíme a zredukujeme na polovinu. Omáčku přelijeme přes rybu, zasypeme sýrem a v troubě, předehřáté na 210 °C, zapečeme asi 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept