Recept

Mořské plody v zázvorovém vývaru

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 25030
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cuketa
4 ks Garnát obecný
1 ks Koriandr čerstvý
200 g Krevety tygří - loupané
1 ks Limetka
400 g Makrela - filety
1 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
6 polévková lžíce Omáčka rybí
1 ks Pórek
100 g Shiitake houby
2 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 468kJ
6% Sacharidy 22 g
138% Tuky 103 g
46% Sodík 910 mg
60% Bílkoviny 34 g

Mořské plody v zázvorovém vývaru postup přípravy receptu:

1

Na mírném ohni povaříme po 10 minut tři litry vody s rybí omáčkou a oloupaným, na menší kousky pokrájeným zázvorem. Vývar prolisujeme přes sítko. Koriandr opláchneme, otrháme z něj lístky.

2

Mrkev, pórek i cuketu omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky, limetku překrojíme napůl, houby očistíme, pokrájíme na tenká kolečka.

3

Krevety, garnáty a rybí maso omyjeme, osušíme.

4

Mořské plody, rybí maso i zeleninu dáme na pánev, podlijeme zázvorovým vývarem a přivedeme k varu. Vaříme na mírném ohni cca 5 minut. Pokrm posypeme lístky korandru a pokapeme olivovým olejem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept