Jednoduchý recept

Ropušnice po marocku

  • Maroko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 25044
Kategorie: Maso

Ingredience

10 g Bazalka
1 stroužek Česnek
5 g Koření pěti vůní
50 g Mandle
40 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
200 g Rajčata
600 g Ropušnice - filety
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 321kJ
2% Sacharidy 6 g
25% Tuky 19 g
29% Sodík 578 mg
56% Bílkoviny 32 g

Ropušnice po marocku postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 200 °C.

2

Rajčata spaříme, oloupeme, vnitřek a šťávu odstraníme a zbytek nakrájíme na kostičky. Smícháme s 1 lžící oleje, sekaným česnekem, osolíme a opepříme. Mandle na pánvi nasucho orestujeme dozlatova. (Musíme být pozorní, abychom je nepřipálili!) Necháme je vychladnout a nasekáme nahrubo.

3

Filety osolíme, opepříme a potřeme olejem. Z alobalu odstřihneme obdélníky na balíčky. Na každý vložíme 3 lžíce rajčatové směsí, na kterou položíme filety a na ně 2 špetky koření, rozdělíme mandle, bazalku, zastříkneme olejem a balíčky pečlivě uzavřeme.

4

Vložíme je na plech do trouby a pečeme 15 minut. Poté nerozbalené klademe na talíře.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept