Jednoduchý recept

Krupicový dezert s mandlovým griliášem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 25046

Ingredience

100 g Cukr krupice
100 g Jahody zahradní
150 g Mandlový griliáš
1000 ml Mléko polotučné
50 g Máslo čerstvé
300 g Pšeničná krupice

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 589 kcal
Kilojoule 2 465kJ
26% Sacharidy 95 g
21% Tuky 16 g
0% Sodík 1 mg
29% Bílkoviny 16 g

Krupicový dezert s mandlovým griliášem postup přípravy receptu:

1

Mléko smícháme s griliášem a dáme vařit.

2

Jakmile je griliáš zcela rozpuštěný, vmícháme do mléka krupici a vaříme do zhoustnutí.

3

Do husté směsi vmícháme cukr a máslo.

4

Hustý krém nalijeme do velké formy a necháme v chladu ztuhnout.

5

Před podáváním ozdobíme ovocem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept