Jednoduchý recept

Pstruzi na červeném víně

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 25049
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citrony
50 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
1 kg Pstruh
5 g Sůl
3 dl Víno červené
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 557 kcal
Kilojoule 2 332kJ
3% Sacharidy 10 g
36% Tuky 27 g
31% Sodík 623 mg
97% Bílkoviny 55 g

Pstruzi na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Očištěné žampiony nakrájíme na tenké plátky a cibuli nadrobno. Na rozehřátém másle necháme lehce zpěnit cibuli, přidáme žampiony a podusíme asi 5 minut. Směs vložíme do vymazaného pekáčku, poklademe ji pstruhy, osolíme, opepříme, přelijeme červeným vínem a v předehřáté troubě pečeme na 200 °C asi 20 minut.

2

Pstruhy se žampiony podáváme ozdobené plátky citronu a kousky másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept