Jednoduchý recept

Těstoviny s rajčatovým protlakem a ančovičkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 25051

Ingredience

50 g Ančovičky konzervované
40 ml Olej olivový
1 špetka Paprika mletá sladká
200 ml Protlak rajčatový
300 g Těstoviny Farfalle
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 844kJ
19% Sacharidy 67 g
16% Tuky 12 g
23% Sodík 460 mg
25% Bílkoviny 14 g

Těstoviny s rajčatovým protlakem a ančovičkami postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce a scedíme. Utřeme česnek a smícháme s rozmačkanými ančovičkami, paprikou a olejem. Vzniklou omáčku přimícháme k rajčatovému protlaku a necháme chvíli prohřát nad ohněm.

2

Těstoviny smícháme s omáčkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept