Recept

Rajčatový protlak s olivami a těstovinami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 25054
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 536 kcal
Kilojoule 2 243kJ
24% Sacharidy 87 g
19% Tuky 15 g
20% Sodík 404 mg
25% Bílkoviny 14 g

Rajčatový protlak s olivami a těstovinami postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, poté slijeme a dáme stranou.

2

Olivy pokrájíme na menší kousky, smícháme s najemno pokrájenou cibulí a olejem.

3

Vše vmícháme do protlaku a necháme chvíli prohřát na ohni.

4

Hotovu omáčku vmícháme do těstovin a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept