Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 25058
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 ks Česnek
0,5 kávová lžička Kmín drcený
0,5 dl Koňak Armaňak
500 g Králičí maso
2 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Sádlo syrové
2 kávová lžička Sůl
125 g Telecí plec
0,5 kávová lžička Tymián sušený
125 g Vepřová pečeně

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 896 kcal
Kilojoule 3 747kJ
1% Sacharidy 2 g
104% Tuky 78 g
24% Sodík 487 mg
65% Bílkoviny 37 g

Masová terina postup přípravy receptu:

1

Omyté králičí, telecí a vepřové maso pokrájíme na kostičky a dáme do mísy. Syrové sádlo očistíme, nakrájíme též na malé kostičky a přiložíme k masu. Přidáme hořčici, koňak, sůl, pepř, utřený česnek, tymián, bobkový list, kmín. Vše dobře promícháme a odložíme do chladničky přes noc.

2

Druhý den vyložíme nádobu na terinu alobalem, vložíme do ní naložené maso, zakryjeme alobalem a nádobu uzavřeme, vložíme ji do pekáče s vařící vodou a dáme do předehřáté trouby. Pečeme 45-60 minut při 200 °C.

3

Horkou terinu bez víka zatížíme závažím, necháme ji vychladnout a pak ji odložíme do chladničky do druhého dne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept