Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25066

Ingredience

1 ks Citrony
20 g Kopr čerstvý
5 g Majoránka
50 g Máslo čerstvé
40 ml Olej olivový
5 g Pepř bílý
30 g Petržel - nať
600 g Sleď čerstvý
5 g Sůl
50 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 624kJ
2% Sacharidy 8 g
44% Tuky 33 g
25% Sodík 493 mg
34% Bílkoviny 19 g

Sleď v papilotě postup přípravy receptu:

1

Z papíru na pečení vystřihneme čtyři srdce tak velká, aby se do nich daly po přeložení sledi zabalit. Papír potřeme rostlinným olejem a položíme na pracovní plochu namazanou stranou dolů. Na pravou část papírového srdce položíme filet, potřeme jej rozpuštěným máslem a posypeme koprem, petrželí, majoránkou, šalotkou, solí a pepřem. Nahoru položíme velmi tenké citrónové plátky bez jadérek, papír přeložíme přes rybu a založíme, aby byla ryba stále zavřená. Balíčky položíme na studenou pánev a tu pomalu zahříváme. Jakmile se začnou balíčky „nafukovat", přemístíme pánev do trouby. Pečeme při 210 °C asi 5-8 minut, až začne papír hnědnout. Balíčky nastřihneme a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept