Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25067

Ingredience

80 g Hořčice
5 g Pepř černý mletý
800 g Sleď čerstvý
250 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 573kJ
2% Sacharidy 7 g
34% Tuky 25 g
24% Sodík 486 mg
47% Bílkoviny 26 g

Sleď na hořčici postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180 °C Očištěné a osušené sledě potřeme hořčicí a vložíme do pekáčku. Smetanu smícháme s vínem, solí a pepřem a vlijeme na ryby. Za občasného přelévání šťávou pečeme 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept