Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 310 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 300 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25069
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Bobkový list
120 g Cibule
10 g Cukr krupice
100 g Jablka
150 g Jogurt bílý
10 g Kopr čerstvý
600 g Slaneček
250 g Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 967kJ
4% Sacharidy 13 g
37% Tuky 27 g
95% Sodík 2 g
72% Bílkoviny 41 g

Slaneček v jogurtu postup přípravy receptu:

1

Slanečky vložíme do misky, přilijeme minerální vodu, aby byly ryby ponořeny, a necháme přes noc odstát. Poté ryby vyjmeme o nakrájíme na kousky velikosti sousta, vložíme do misky a přelijeme novou minerální vodou. Necháme další 4 hodiny odstát, vodu mezitím několikrát vyměníme. Do misky dáme jogurt, přidáme zakysanou smetanu a dobře promícháme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a jablko, ochutíme cukrem a solí a promícháme. Nakonec přidáme bobkový list. Sledě scedíme, necháme okapat a osušíme papírovou kuchyňskou utěrkou a přidáme do mísy s jogurtovou omáčkou, promícháme a necháme minimálně 24 hodin proležet v chladničce. Pak rozdělíme rybí směs na talíře, posypeme nadrobno nakrájeným koprem a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept