Recept

Mořská štika s ananasem na kari

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25074

Ingredience

500 g Ananas
5 ks Chilli paprička
80 g Cibule
60 ml Citronová šťáva
10 g Kari koření
40 g Koriandr čerstvý
600 g Mořská štika - filety
40 ml Olej olivový
5 g Pepř bílý
400 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 030kJ
8% Sacharidy 27 g
32% Tuky 24 g
29% Sodík 577 mg
60% Bílkoviny 34 g

Mořská štika s ananasem na kari postup přípravy receptu:

1

Očištěné ananasy nakrájíme na malé kostičky. Rybí maso nakrájíme na proužky a vložíme do marinády z citrónové šťávy, kari, soli a pepře. Necháme asi hodinu odležet, opečeme za občasného zamíchání na olivovém oleji, po 3 minutách vyjmeme a necháme v teple. V téže pánvi krátce opečeme nadrobno nasekanou cibuli a tenké proužky chilli papriček, přidáme ananas, podlijeme bílým vínem a krátce provaříme. Zalijeme smetanou, dochutíme a rozdělíme na talíře. Nahoru navrstvíme rybí proužky, posypeme koriandrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept