Mořský vlk se šunkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Mořský vlk se šunkou
Mořský vlk se šunkou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 25080 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
10 g | Bazalka |
20 g | Máslo čerstvé |
600 g | Mořský vlk |
20 ml | Olej olivový |
5 g | Pepř černý mletý |
40 g | Rajčata sušená sterilovaná |
5 g | Sůl |
50 g | Šunka parmská |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 75,0mg |
Draslík | 629,7mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 10,6mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bazalka, Mořský vlk, Rajčata sušená sterilovaná, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Olej olivový, Pepř černý mletý, Šunka parmská mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Mořský vlk se šunkou postup přípravy receptu:
1 | Filety osolíme a lehce opepříme. Na plátky šunky položíme filety, na ně kousky sušených rajčat a nahrubo nasekanou bazalku, zavineme a roládky případně zajistíme tenkým kuchyňským provázkem. Na pánvi zahřejeme olivový olej a z obou stran opečeme, přidáme máslo a necháme asi 10 minut péci v předehřáté troubě při 160 °C. |