Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25081

Ingredience

200 g Ananas
2 ks Chilli paprička
30 ml Citronová šťáva
30 g Koriandr čerstvý
20 g Máta
60 ml Olej olivový
60 g Paprika zelená
60 g Paprika červená
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
600 g Úhoř mořský

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 450 kcal
Kilojoule 1 885kJ
3% Sacharidy 10 g
44% Tuky 33 g
29% Sodík 578 mg
51% Bílkoviny 29 g

Úhoř na chilli postup přípravy receptu:

1

Chilli papričku podélně rozpůlíme, odstraníme jadérka a nasekáme na plátky. Promícháme s olivovým olejem, dáme na rybu a necháme asi 20 minut marinovat. Filety po obou stranách na olivovém oleji asi 2 minuty opékáme, okořeníme solí a pepřem a necháme v předehřáté troubě při 160 °C asi 10 minut táhnout.

2

Na salsu - na kostičky nakrájíme očištěný ananas, očištěné papriky a chilli papričku bez semínek. Dáme do mísy, přidáme bylinky, citrónovou šťávu a olivový olej, necháme asi 10 minut proležet, poté lehce osolíme. Salsu rozdělíme na talíře, na ni položíme rybu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept