Jednoduchý recept

Smažená treska se zakysanou smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 25083
Kategorie: Maso

Ingredience

40 ml Citronová šťáva
100 g Máslo čerstvé
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
800 g Treska aljašská
1 ks Vejce slepičí
50 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 238kJ
3% Sacharidy 11 g
13% Tuky 10 g
33% Sodík 657 mg
70% Bílkoviny 40 g

Smažená treska se zakysanou smetanou postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a přebytečnou mouku sklepneme.

2

V talíři dobře promícháme smetanu s vajíčkem, v pánvi rozehřejeme máslo, rybí porce protáhneme vajíčkem se smetanou a v horkém másle po obou stranách 3-4 minuty opékáme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept