Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25085

Ingredience

1 ks Bobkový list
250 g Cibule
10 ks Jalovec
5 g Kmín celý
40 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
100 g Sýr Ementál (Primátor)
5 g Sůl
750 g Treska aljašská
2 ks Vaječný žloutek slepičí
250 ml Vývar zeleninový
200 g Zakysaná smetana
600 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 749 kcal
Kilojoule 3 134kJ
15% Sacharidy 54 g
47% Tuky 35 g
49% Sodík 973 mg
100% Bílkoviny 56 g

Treska na kysaném zelí postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém másle zesklovatíme nakrájenou cibuli, poté přidáme kysané zelí, vývar, kmín, jalovec a bobkový list. Dusíme na mírné teplotě asi 20 minut. Tresku nakrájíme na pruhy a okořeníme solí a pepřem. Poté zelí přemístíme do zapékací misky a na něj položíme maso. Rozmícháme žloutky, zakysanou smetanu a nasrouhaný ementál, směsí vše přelijeme a v předehřáté troubě pečeme 15 minut při 180 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept