Jednoduchý recept

Rybí karbanátky s mangem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25087
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Chilli paprička
2 krajíc Chléb toastový
20 g Koriandr čerstvý
20 ml Limetka
400 g Mango
50 g Máslo čerstvé
30 ml Ocet malinový
30 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
100 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
500 g Treska aljašská
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí
30 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 541kJ
6% Sacharidy 23 g
26% Tuky 19 g
30% Sodík 606 mg
49% Bílkoviny 27 g

Rybí karbanátky s mangem postup přípravy receptu:

1

Toastový chléb nakrájíme na kostičky, dáme do mísy a zalijeme smetanou. Chilli papričku zbavíme semínek a na jemno ji nasekáme. Koriandr nasekáme nahrubo, zázvor oloupeme a prolisujeme lisem na česnek. Filety nakrájíme na kostičky a rozdrtíme v kuchyňském robotu. Přidáme toastový chléb, vejce a žloutek a také kořenící přísady chilli, koriandr, šťávu z limetky a zázvor. Promícháme, vytvarujeme osm karbanátků, které dáme na 30 minut do chladničky. V mezičase oloupeme mango, dužninu uvolníme od pecky a nakrájíme na plátky.

2

V pánví rozehřejeme olej a 20 g másla a rybí karbanátky z každé strany 5 minut dozlatova opékáme. Mango opečeme na zbývajícím másle na druhé pánví, ochutíme červeným pepřem a octem a rozložíme na talíře, na něj položíme rybí karbanátky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept