Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25095

Ingredience

2 ks Chilli paprička
200 g Cuketa
500 g Lilek
180 ml Olej olivový
80 g Paprika oranžová
80 g Paprika červená
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
700 g Tuňák obecný
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 717 kcal
Kilojoule 3 002kJ
4% Sacharidy 16 g
75% Tuky 56 g
28% Sodík 562 mg
78% Bílkoviny 44 g

Tuňák s paprikou postup přípravy receptu:

1

Cukety a lilky nakrájíme na kolečka o tloušťce 1/2 cm. Papriky nakrájíme na 3cm kousky. V porcelánové misce smícháme olej, drcený česnek a chilli a do této marinády na 30 minut naložíme nakrájenou zeleninu. Poté necháme okapat a kousky opečeme z každé strany 4-5 minut na roštu potřeném olejem. Uchováme v teple.

2

Steaky potřeme olejem a opečeme na roštu 2-3 minuty z každé strany tak, aby střed zůstal růžový. Osolíme a opepříme a servírujeme s grilovanou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept