Grilováný žralok - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Grilováný žralok
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 25108 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
1 ks | Bylinky čerstvé - svazek |
2 stroužek | Česnek |
100 ml | Ocet vinný červený |
50 ml | Olej olivový |
1 kg | Žraločí steak |
Nutriční hodnoty jedné porce
23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 871kJ
0% Sacharidy 2 g
32% Tuky 24 g
11% Sodík 216 mg
94% Bílkoviny 53 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 127,5mg |
Draslík | 419,8mg |
Vláknina | 605,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,9mg |
Vitamín E | 2,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Ocet vinný červený, Žraločí steak mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bylinky čerstvé - svazek, Olej olivový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Maso chuťově nezajímavé, nebýt marinády za nic by to nestálo! Bodíky dávám za ni. Zlatá treska!