Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 25111
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

250 g Brambory
300 g Brokolice
60 g Cibule
40 ml Citronová šťáva
20 g Kopr čerstvý
40 g Máslo čerstvé
150 g Mrkev kořen
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
750 g Treska aljašská
10 g Tymián čerstvý
150 ml Víno bílé
500 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 372 kcal
Kilojoule 1 556kJ
6% Sacharidy 21 g
129% Tuky 97 g
53% Sodík 1 g
73% Bílkoviny 41 g

Rybí ragú s brokolicí postup přípravy receptu:

1

Máslo rozehřejeme ve velkém hrnci a zesklovatíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Očištěnou mrkev nakrájíme na tenká kolečka, brokolici rozebereme na malé růžičky a oboje přidáme do hrnce a krátce podusíme. Oškrábané brambory nakrájíme na malé kostičky, přidáme do hrnce, podlijeme zeleninovým vývarem a povaříme. Zeleninu ochutíme solí, pepřem a tymiánem, přilijeme bílé víno a smetanu a 15 minut povaříme. Ryby nakrájíme na kousky, pokapeme citrónem, osolíme a opepříme, přidáme do ragú a necháme na mírném ohni táhnout 6-8 minut. Ještě dochutíme, kopr nasekáme nadrobno a posypeme jím ragú.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept