Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 25117

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Citrony
1 ks Feferony
100 g Hrášek
250 g Krevety tygří - loupané
500 g Okouník mořský
3 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Pažitka
250 g Rýže Basmati
0,5 l Vývar zeleninový
4 stroužek Česnek
1 ks Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 701kJ
11% Sacharidy 40 g
16% Tuky 12 g
36% Sodík 730 mg
81% Bílkoviny 46 g

Paella Marinara postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme. Rybu omyjeme a osušíme. Citronovou šťávu smícháme se 2 lžícemi oleje, k tomu prolisujeme 2 stroužky česneku, přidáme rybu na na 30 minut odložíme do chladničky.

2

Dáme si rozmrazit krevety, opláchneme je pod tekoucí vodu a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Ostatní stroužky česneku také pokrájíme. Feferonku překrojíme napůl, zbavíme semínek, stonku a nakrájíme na nudličky.

3

Na velké pánvi rozpálíme zbytek olivového oleje a cibuli, česnek a feferonku asi 5 minut podusíme.

4

Přidáme rýži, za stálého míchání ji dosklovata osmahneme a podlijeme zeleninovým vývarem. Přidáme šafrán a vše dusíme a mírném ohni 10 minut.

5

Rybu vyjmeme z marinády, položíme na rýži a dusíme asi 5 minut. Přidáme mořské plody s hráškem a dusíme dalších 5 minut. Paellu podáváme rovnou z pánve a ozdobíme ji plátky citronu a pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept