Recept

Pomazánka s fenyklem a krevetami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 25145

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
70 g Fenykl sladký - hlíza
1 kávová lžička Kečup ostrý
50 g Krevety tygří - loupané
120 g Máslo čerstvé
50 g Sýr Lučina - termizovaný
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Whisky

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 543 kcal
Kilojoule 2 274kJ
1% Sacharidy 3 g
76% Tuky 57 g
11% Sodík 216 mg
17% Bílkoviny 9 g

Pomazánka s fenyklem a krevetami postup přípravy receptu:

1

Lučinu smícháme s kečupem, citronovou šťávou a whisky. Přidáme změklé máslo a vymícháme dohladka.

2

Do směsi vmícháme omyté, nadrobno nakrájené krevety a očištěný, na kostičky nakrájený fenykl.

3

Nakonec pomazánku podle chuti osolíme.

Poznámka

Použijeme mražené krevety.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept