Recept

Okoun na červeném kari s liči

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 25146

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 polévková lžíce Cukr palmový
1 polévková lžíce Kari pasta
400 g Liči
400 ml Mléko kokosové
500 g Okouník mořský
1 ks Okurka salátová
4 polévková lžíce Olej olivový
4 polévková lžíce Omáčka rybí
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 968kJ
7% Sacharidy 25 g
41% Tuky 31 g
35% Sodík 701 mg
51% Bílkoviny 29 g

Okoun na červeném kari s liči postup přípravy receptu:

1

Rybu omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky velké asi 3 cm a marinujeme 30 minut v ústřicové a rybí omáčce.

2

Hořkou okurku překrojíme napůl, zbavíme jader a nakrájíme na plátky. Chilli papričku očistíme a pokrájíme na kolečka.

3

Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm najemno nasekaný palmový cukr a kari pastu, podlijeme kokosovým mlékem a necháme projít varem. Přidáme hořkou okurku a povaříme ještě 5 minut.

4

Přidáme liči, rybí maso a na mírné ohni ještě 2 minuty povaříme. Nakonec posypeme nakrájenými chilli papričkami a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept