Recept

Doráda s pórkem a mrkví na sladkokyselo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 25169

Ingredience

2 polévková lžíce Kečup
1 ks Koriandr čerstvý
6 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka rybí
4 polévková lžíce Omáčka sladkokyselá
800 g Pražma
4 ks Pórek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 538 kcal
Kilojoule 2 252kJ
19% Sacharidy 70 g
699% Tuky 524 g
25% Sodík 506 mg
83% Bílkoviny 47 g

Doráda s pórkem a mrkví na sladkokyselo postup přípravy receptu:

1

Rybí filety omyjeme, osušíme a vykostíme, nakrájíme na kousky velké asi 3 cm. Mrkve očistíme, omyjeme a rozkrájíme na tenké plátky, pórek pokrájíme na proužky dlouhé 15 cm, opláchneme.

2

Na velké pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje, kousky rybího masa ze strany s kůží krátce osmažíme a vyjmeme.

3

Ve zbytku oleje zprudka osmahneme zeleninu, spaříme, ochutíme kečupem a sladkokyselou omáčkou, podlijeme rybí omáčkou.

4

Do pánve přidáme kousky ryby a promícháme, nakonec přimícháme nadrobno nasekaný koriandr. Dbáme na to, aby se omáčka nesvařila, proto ji pořádně podlijeme trochou vody.

Poznámka

Servírujeme teplé. Doráda je pražma zlatá, recept připravíme i z pražmy obecné.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept