Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2517

Ingredience

1 kávová lžička Mouka polohrubá
1 ks Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 ks Sádlo škvařené
1 ks Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 611 kcal
Kilojoule 2 556kJ
1% Sacharidy 2 g
87% Tuky 65 g
4848% Sodík 97 g
7% Bílkoviny 4 g

Sedlina z rajčat postup přípravy receptu:

1

Rajčata podusíme a když jsou měkká, prolisujeme je.

2

Vejce, prolisovaná rajčata , mouku, sůl a jemně nasekanou petrželovou nať velmi dobře rozkvedláme v hrnečku či misce.

3

Poté vezmeme malou formu na puding anebo půllitrovou zavařovací sklenici, kterou vymažeme dobře sádlem a směs do ní nalijeme.

4

Sklenici uzavřeme a vaříme ve vodní lázní cca 15 - 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept