Recept

Lasagne s čínským zelím

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 25174
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 stroužek Česnek
2 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř bílý
4 polévková lžíce Slunečnice - semena
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
250 g Sýr Ricotta
900 g Těstoviny Lasagne
3 ks Vejce slepičí
800 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

62% Kalorie 1,228 kcal
Kilojoule 5 138kJ
50% Sacharidy 181 g
46% Tuky 34 g
16% Sodík 328 mg
83% Bílkoviny 47 g

Lasagne s čínským zelím postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nakrájíme, čínské zelí omyjeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli s česnekem a bílými řapíky zelí podusíme na oleji asi 5 minut, přidáme zelené nudličky zelí, promícháme a pod pokličkou necháme stát na vypnuté plotýnce.

2

Potom do zelí vmícháme ricottu nakrájenou na kostky, osolíme a opepříme. Na dno máslem vymazané zapékací formy položíme 3 lasagne, poklademe je polovinou zelné směsi a postup opakujeme. Vrchní vrstu tvoří lasagne, které zalijeme vejci rozšlehanými se smetanou a solí. Posypeme nasucho opraženými slunečnicovými semínky.

3

Pokrm pečeme v troubě při 200 stupních Celsia asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept