Jednoduchý recept

Chobotničky na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 25180
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1000 g Chobotnice
40 ml Ocet vinný
40 ml Omáčka Hoisin
40 ml Omáčka sójová
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 160kJ
3% Sacharidy 12 g
4% Tuky 3 g
37% Sodík 739 mg
68% Bílkoviny 38 g
Chobotničky na grilu

Chobotničky na grilu postup přípravy receptu:

1

Kuchyňsky připravené chobotničky položíme do velké mísy, v jiné misce smícháme červené víno, ocet, sójovou omáčku, omáčku hoisin a prolisovaný česnek. Zálivkou přelijeme chobotničky, promícháme, aby byly zcela ponořené, necháme v chladničce marinovat několik hodin, nejlépe však přes noc.

2

Rozehřejeme gril, marinádu slijeme a uchováme stranou, chobotničky 3-5 minut grilujeme, až je maso bílé. Občas přelijeme trochou marinády.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept