Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 25185

Ingredience

200 g Anglická slanina
2 ks Cuketa
12 ks Krevety tygří - loupané
2 kávová lžička Ocet vinný
600 g Okouník mořský
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Provensálské koření
12 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

131% Kalorie 2,575 kcal
Kilojoule 10 776kJ
28% Sacharidy 100 g
123% Tuky 92 g
143% Sodík 3 g
1291% Bílkoviny 726 g

Okouník na jehle postup přípravy receptu:

1

Mořského okouníka omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky, které zabalíme do plátků slaniny. Cuketu očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky.

2

Rajčata omyjeme. Kostky rybího masa, cuketu, krevety a cherry rajčata střídavě napichujeme na grilovací jehly.

3

Olej smícháme s octem, worcesterskou omáčkou, bylinkami, solí a pepřem a rybí jehly tím potřeme. Opékáme na grilu 6 minut z každé strany. Během opékání několikrát jehly obracíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept