Jednoduchý recept

Tagliatelle se dvěma druhy lososa

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 25187
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 ks Citrony
20 g Kaviár
10 g Kopr čerstvý
300 g Losos obecný
80 g Losos uzený
120 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
50 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
400 g Těstoviny Tagliatelle
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 740 kcal
Kilojoule 3 096kJ
22% Sacharidy 80 g
43% Tuky 32 g
39% Sodík 771 mg
63% Bílkoviny 35 g

Tagliatelle se dvěma druhy lososa postup přípravy receptu:

1

Uzeného lososa nakrájíme na menší kousky a čerstvého na kostky. Citrónovou šťávu dáme do kastrůlku a na mírném ohni po částech přidáme máslo, sekaný kopr, smetanu a jikry. Dochutíme solí a pepřem.

2

Lososa krátce osmahneme na teflonové pánvi, povaříme v páře nebo v mikrovlnné troubě podle toho, jaká úprava nám vyhovuje.

3

Těstoviny uvaříme „al dente" podle návodu. Poté je smícháme s oběma druhy lososa a omáčkou. Dozdobíme snítkami kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept