Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 2521

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Játra vepřová
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
2 polévková lžíce Olej stolní
10 ks Rohlíky bílé
1 špetka Sůl
10 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 784 kcal
Kilojoule 3 280kJ
20% Sacharidy 71 g
36% Tuky 27 g
20% Sodík 396 mg
109% Bílkoviny 61 g

Slovenská nádivka postup přípravy receptu:

1

Nasekanou cibuli a játra zpěníme na oleji, dáme vychladnout.

2

Nakrájené rohlíky na malé kousky dáme do mísy.

3

Vylijeme na ně vajíčka, vychlazená játra, sůl, prášek do pečiva a vše promícháme.

4

Směs dáme do mikrotenových sáčků, uzavřeme nití a vaříme 15 minut z každé strany.

5

Poté necháme vychladnout, vyndáme ze sáčku, nakrájíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept