Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25218

Ingredience

250 g Fazolové lusky zelené
250 g Mořské plody mix
80 g Máslo čerstvé
50 ml Ocet vinný
5 g Pepř černý mletý
50 g Pórek
50 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
250 g Těstoviny Penne
100 ml Víno bílé
40 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 070kJ
15% Sacharidy 55 g
27% Tuky 20 g
25% Sodík 494 mg
34% Bílkoviny 19 g

Těstoviny s dary moře postup přípravy receptu:

1

Cukrový hrášek povaříme asi 5-10 minut v osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Těstoviny uvaříme „al dente“ podle návodu, šalotky, pórek a bílé víno 10 minut povaříme. Dary necháme táhnout asi 3-5 minut ve vinném vývaru a pak nadrobno nakrájíme (několik kousků ponecháme vcelku na ozdobu a smícháme s těstovinami. Vinný vývar procedíme do široké pánve, přidáme ocet a zredukujeme na polovinu. Velmi studené máslo nakrájíme na malé kousky a metličkou vmícháme do omáčky. Přidáme smetanu, osolíme, opepříme a přelijeme přes těstoviny a dary moře smíchané se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept