Jednoduchý recept

Holandský řízek

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 2522

Ingredience

0,2 l Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
200 ml Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Strouhanka
150 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
500 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 994 kcal
Kilojoule 4 158kJ
2% Sacharidy 8 g
119% Tuky 89 g
12% Sodík 232 mg
67% Bílkoviny 38 g

Holandský řízek postup přípravy receptu:

1

Mleté maso, sýr, mouku, mléko, sůl, pepř, papriku a vejce smícháme.

2

Podle potřeby zahustíme strouhankou. Necháme půl hodiny odležet.

3

Poté tvarujeme placky ve tvaru oválu.

4

Obalíme je ve strouhance z obou stran a smažíme dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept