Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25220
Kategorie: Rýže

Ingredience

120 g Cibule
80 g Koriandr čerstvý
60 g Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
200 ml Olej arašídový (podzemnicový)
30 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
200 g Rýže Arborio
800 g Sleď čerstvý
50 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
250 ml Vývar drůbeží
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,136 kcal
Kilojoule 4 751kJ
13% Sacharidy 46 g
162% Tuky 122 g
35% Sodík 691 mg
52% Bílkoviny 29 g

Sleď s rýží postup přípravy receptu:

1

V hrnci zesklovatíme na másle drobně nakrájenou cibulí a prolisovaný česnek, přidáme rýži, přilijeme vývar a vaříme doměkka.

2

Koriandr vložíme na 5 minut do vařící osolené vody, ihned zchladíme v ledové vodě necháme okapat a rozmixujeme s teplou smetanou. Směs smícháme s rýží.

3

Filety opečeme na trošce olivového oleje z každé strany 2 minuty. Ochutíme solí a pepřem.

4

Podáváme na předehřátých talířích doplněné ochucenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept