Jednoduchý recept

Treska v kapustě

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 25223

Ingredience

10 g Cukr krupice
600 g Kapusta hlávková
1 špetka Kmín drcený
40 g Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Ocet vinný
5 g Pepř černý mletý
80 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
800 g Treska aljašská
1 dl Voda pitná
20 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 380 kcal
Kilojoule 1 589kJ
6% Sacharidy 20 g
20% Tuky 15 g
35% Sodík 693 mg
74% Bílkoviny 42 g

Treska v kapustě postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kapustu nakrájíme na nudličky a mrkev na slabší kolečka. Zeleninu 5 minut restujeme na másle, přidáme cukr, ocet a kmín. Osolíme, opepříme a zalijeme skleničkou vody. Hrnec uzavřeme pokličkou a dusíme 50 minut.

2

Poté na zeleninu vložíme osolené a opepřené rybí filety a na každý dáme lžičku smetany. Opět přikryjeme a dusíme ještě 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept