Pošírovaná treska - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pošírovaná treska
Pošírovaná treska
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 25225 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
1 ks | Citrony |
200 ml | Mléko polotučné |
20 g | Petržel - nať |
600 g | Treska aljašská |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 60,5mg |
Draslík | 681,5mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 32,9mg |
Vitamín E | 1,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Treska aljašská mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mléko polotučné, Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pošírovaná treska postup přípravy receptu:
1 | V hrnci smícháme vodu, mléko, oloupaný a nakrájený citrón a uvedeme do varu. Vložíme filety, nejsou-li zakryté, přidáme tekutinu. Pošírujeme 4 minuty na každý centimetr tloušťky filetu. Vyjmeme z hrnce, rozdělíme na talíře a ozdobíme petrželí. |