Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2525

Ingredience

2 ks Cibule
0,5 l Hovězí vývar základní
1200 g Kapr obecný
60 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 špetka Sůl
250 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 549 kcal
Kilojoule 2 296kJ
3% Sacharidy 10 g
39% Tuky 29 g
27% Sodík 538 mg
103% Bílkoviny 58 g

Kapr na pepři postup přípravy receptu:

1

Kapra nakrájíme na řezy široké asi 3cm, osolíme a potřeme čerstvě mletým pepřem.

2

V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli a podlijeme vývarem. Dusíme do změknutí zeleniny.

3

Potom přidáme kousky ryby, podlijeme je vývarem a necháme asi 20 minut dusit.

4

Nakonec hotovou rybu rozložíme na mísu a přelijeme prolisovanou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept