Recept

Skořicové řezy s bílou čokoládou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 25255

Ingredience

230 g Cukr krupice
180 g Cukr moučkový
1 kávová lžička Kakao - prášek
1 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
3 polévková lžíce Káva instantní
60 ml Mléko plnotučné
290 g Máslo čerstvé
230 g Samokypřicí mouka
1 kávová lžička Skořice mletá
4 ks Vejce slepičí
120 g Čokoláda bílá

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 978kJ
8% Sacharidy 28 g
17% Tuky 13 g
1% Sodík 19 mg
5% Bílkoviny 3 g

Skořicové řezy s bílou čokoládou postup přípravy receptu:

1

Smícháme mouku, kypřicí prášek, kakao, 230 g másla, cukr krystal, vejce, kávu a vypracujeme těsto. Do vymazané zapékací mísy s pečícím papírem vložíme těsto a pečeme ho čtyřicet minut, pak odstraníme papír a korpus necháme vychladnout.

2

Bílou čokoládu, zbytek másla a mléko rozpustíme ve vodní lázni. Poté směs odstavíme, přidáme cukr moučku a dobře promíchanou polevu naneseme na korpus. Řezy posypeme skořicí a po ztuhnutí je nařežeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept