Jednoduchý recept

Karbanátky z tresky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25272

Ingredience

60 g Cibule
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
50 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska mražená
1 ks Vaječný žloutek slepičí
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 833kJ
1% Sacharidy 5 g
14% Tuky 11 g
12% Sodík 240 mg
40% Bílkoviny 22 g

Karbanátky z tresky postup přípravy receptu:

1

Cibuli, rajčata, petrželku a rybu drobně nakrájíme. Vše smícháme, přidáme žloutek, propracujeme, osolíme a vytvoříme karbanátky. Vejce smícháme se lžící oleje a solí. Karbanátky obalíme v mouce, vejcích a strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme. Necháme okapat na papírové utěrce.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší a salátem. Můžeme doplnit oblíbenou omáčkou svých dětí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept