Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 25276
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

2 ks Cibule
2 kávová lžička Hořčice
600 g Maso mleté - mix
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Rajčata
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
125 ml Vývar z hovězích kostí
75 g Zakysaná smetana
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 583 kcal
Kilojoule 2 438kJ
4% Sacharidy 15 g
63% Tuky 48 g
11% Sodík 227 mg
41% Bílkoviny 23 g

Falešný zajíc postup přípravy receptu:

1

Housku namočíme na 10 minut do vody a pak ji důkladně vymačkáme. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Mleté maso smícháme s houskou, cibulí, vejcem, petrželkou a hořčicí a prohněteme. Osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou. Ze směsi vytvarujeme bochník.

2

Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Na pánvi rozpálíme olej a bochník sekané na něm ze všech stran důkladně opečeme. Potom bochník vložíme do pekáče a 60 minut pečeme.

3

Rajče omyjeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Pokrájené rajče smícháme s masovým vývarem a během pečení maso podléváme. Hotovou sekanou nakrájíme na plátky.

4

Omáčku smícháme se zakysanou smetanou, osolíme a opepříme. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši a čerstvý salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept