Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2528
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 ks Citrony
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Petržel - nať
4 ks Sardelové řezy
40 g Tuk
0,5 l Vývar z hovězích kostí
0,1 l Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 314kJ
4% Sacharidy 13 g
29% Tuky 21 g
106% Sodík 2 g
35% Bílkoviny 19 g

Omáčka sardelová postup přípravy receptu:

1

Z másla a z mouky připravíme světlou jíšku.

2

Přidáme jemně nakrájenou cibuli, nasekané sardele a petrželovou nať, zalijeme vývarem a necháme dobře povařit.

3

Nakonec do omáčky přilijeme kyselou smetanu a šťávu z citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept