Recept

Filet ze štikozubce v toustu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25280

Ingredience

10 g Bazalka
8 krajíc Chléb toastový
80 g Majonéza
40 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
4 ks Pečivo pšeničné jemné tukové
80 g Rajčata
100 g Rukola
5 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 488 kcal
Kilojoule 2 042kJ
11% Sacharidy 38 g
47% Tuky 35 g
30% Sodík 603 mg
11% Bílkoviny 6 g

Filet ze štikozubce v toustu postup přípravy receptu:

1

Rybí filety okořeníme solí a lehce pepřem a opečeme na pánvi v olivovém oleji při střední teplotě, po každé straně asi 5 minut. Mezitím nadrobno nasekáme bazalku a česnek a smícháme s majonézou. Tousty nasucho opečeme, rajčata nakrájíme na tenké plátky. Na spodní část toustů namažeme trošku majonézy, obložíme každý 3 plátky rajčat, osolíme a přidáme opečené rybí filety, rukolu a zbývající majonézu. Přiklopíme horními částmi bulek a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept