Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2529
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

0,5 l Bujón hovězí
0,2 l Gin
1 polévková lžíce Jalovec
5 ks Pepř černý celý
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
0,1 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 517 kcal
Kilojoule 2 163kJ
15% Sacharidy 55 g
12% Tuky 9 g
1501% Sodík 30 g
50% Bílkoviny 28 g

Jalovcová omáčka postup přípravy receptu:

1

Víno svaříme s jemně nakrájenou cibulí, jalovcem a pepřem. Dolijeme vývarem.

2

Pomalu vaříme ještě 10 minut, prolisujeme a přilijeme smetanu a gin.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept