Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 25295

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
250 g Cibule
30 ml Citronová šťáva
200 g Fenykl sladký - hlíza
600 g Filé z aljašské tresky
10 g Med včelí
10 g Máslo čerstvé
20 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
500 g Rajčata
5 g Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 053kJ
5% Sacharidy 17 g
11% Tuky 8 g
26% Sodík 516 mg
53% Bílkoviny 30 g

Rybí filet s krustou postup přípravy receptu:

1

Filety pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a položíme do máslem vymazané zapékací formy. Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme ve větším množství olivového oleje do sklovata. Přidáme rajčata a nadrobno nasekaný česnek, promícháme a podusíme. Ochutíme medem, bylinkami, solí a pepřem a přidáme i nadrobno nasekaný fenykl. Asi 15 minut necháme za občasného míchání provařit, směs rozdělíme na rybí filety a zapečeme v předehřáté troubě při 200 °C asi 30 minut.

2

Podáváme s bramborovou kaší a nebo s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept