Jednoduchý recept

Filé se smaženou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25308

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
400 g Filé z aljašské tresky
20 g Máslo čerstvé
40 ml Olej slunečnicový
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
5 g Sůl
150 ml Vývar zeleninový
300 g Zeleninová směs jarní - mražená
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 832kJ
3% Sacharidy 12 g
10% Tuky 8 g
33% Sodík 662 mg
39% Bílkoviny 22 g

Filé se smaženou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Filety pokapeme citronovou šťávou, česnek nasekáme nadrobno a filety jím potřeme, osolíme a opepříme.

2

Zeleninu osmahneme na másle, osolíme, přilijeme trochu vody a podusíme.

3

Rybí filety opečeme po obou stranách na slunečnicovém oleji na pánvi, vždy asi po 3 minutách.

4

Do středu talířů položíme filety, z jedné strany přidáme zeleninu a okraj talíře posypeme petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept