Recept

Teplý sendvič s rybičkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 25316
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

8 krajíc Chléb toastový
50 g Máslo čerstvé
500 ml Mléko polotučné
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Sardinky v oleji
5 g Sůl
100 g Sýr Ementál (Primátor)
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 464kJ
3% Sacharidy 10 g
35% Tuky 26 g
26% Sodík 517 mg
34% Bílkoviny 19 g

Teplý sendvič s rybičkami postup přípravy receptu:

1

Sardinky vidličkou rozdrtíme. V kastrůlku zahřejeme mléko, přidáme sýr a mouku a dobře rozšleháme. Poté vmícháme sardinky i s olejem a odstavíme.

2

Vejce rozšleháme se solí, vmícháme do směsi a necháme vychladnout.

3

Čtyři toasty protáhneme směsí, přiklopíme je čistým toastem a na rozehřátém másle osmahneme 5 minut z každé strany.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept