Jednoduchý recept

Brambory plněné lilkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 25318
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1000 g Brambory
100 g Fazolové lusky zelené
250 g Lilek
60 ml Olej olivový
50 g Olivy černé
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
50 g Tapenáda se zelenými olivami
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 457kJ
11% Sacharidy 38 g
29% Tuky 21 g
39% Sodík 774 mg
14% Bílkoviny 8 g

Brambory plněné lilkem postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme, ne zcela doměkka, rozpůlíme je a vydlabeme.

2

Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a na něm osmažíme dužninu lilku, tu potom vložíme do mixéru, dále přidáme vydlabanou hmotu z brambor, tapenádu a 3 lžíce olivového oleje a vše rozmixujeme. Ochutíme solí a pepřem, naplníme vydlabané brambory a pečeme v předehřáté troubě při 220 °C asi 12 minut.

3

Před podáváním ozdobíme černými olivami a zelenými fazolkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept