Zdravý recept

Pečené brambory ve vývaru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 25322

Ingredience

1200 g Brambory
20 g Provensálské koření
5 g Sůl
500 ml Vývar z hovězích kostí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 017kJ
11% Sacharidy 39 g
8% Tuky 6 g
48% Sodík 952 mg
22% Bílkoviny 13 g

Pečené brambory ve vývaru postup přípravy receptu:

1

Brambory omyjeme, malé brambory vložíme do mísy celé, připravujeme-li větší brambory, rozpůlíme je nebo rozčtvrtíme. Přidáme sůl, bylinky a nadrobno nakrájený česnek a vše dobře promícháme. Vložíme do pekáčku, podlijeme vývarem a dáme do předehřáté trouby. Pečeme asi hodinu při 220 °C za častého otáčení, v případě potřeby podlijeme ještě vodou, aby byly brambory zlatavé, ale aby se nepřipalovaly.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept