Telecí brzlík přírodní - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Telecí brzlík přírodní
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 2533 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
0,5 l | Hovězí vývar základní |
100 g | Máslo čerstvé |
4 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 špetka | Sůl |
500 g | Telecí brzlík |
Nutriční hodnoty jedné porce
17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 389kJ
1% Sacharidy 3 g
33% Tuky 25 g
24% Sodík 472 mg
44% Bílkoviny 25 g
Uhlovodany | 912,5mg |
---|---|
Cholesterol | 342,5mg |
Draslík | 690,0mg |
Vláknina | 126,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 62,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 29,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hovězí vývar základní, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Telecí brzlík mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Telecí brzlík přírodní postup přípravy receptu:
1 | Telecí brzlík nakrájíme na plátky silné asi 1cm. |
2 | Maso osolíme, opepříme a pečeme jako přírodní řízky. |