Jednoduchý recept

Telecí brzlík přírodní

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 2533
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 l Hovězí vývar základní
100 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Sůl
500 g Telecí brzlík

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 389kJ
1% Sacharidy 3 g
33% Tuky 25 g
24% Sodík 472 mg
44% Bílkoviny 25 g

Telecí brzlík přírodní postup přípravy receptu:

1

Telecí brzlík nakrájíme na plátky silné asi 1cm.

2

Maso osolíme, opepříme a pečeme jako přírodní řízky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept