Celerové hranolky - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Celerové hranolky
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | nos |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (19%) |
ID receptu: | 25331 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
800 g | Celer bulvový |
5 g | Kari koření |
150 ml | Olej rostlinný |
5 g | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 538kJ
2% Sacharidy 7 g
51% Tuky 38 g
32% Sodík 645 mg
3% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 539,4mg |
Vláknina | 7g |
Vitamín A | 910,3mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,3mg |
Vitamín E | 4,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Celer bulvový, Kari koření, Olej rostlinný, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Celerové hranolky postup přípravy receptu:
1 | Celer oloupeme a nakrájíme na hranolky. |
2 | Olej rozehřejeme se špetkou kari a hranolky ze všech stran osmažíme. Osolíme a ihned podáváme. |
Poznámka
Chutná příloha k pečeným, smaženým i dušeným rybám. Možno podávat i k masu.